Garnitura de ciuperci, rosii si costita afumata


Garnitura de ciuperci, rosii si costita afumata
Creata de admin, June 14, 2007 Evaluarea utilizatorilor / 4 1 Utilizatorii au votat
Ingrediente
Pe scurt
Grad de dificultate
Usor
Preparate
Garnituri

           Ciuperci, sare, patrunjel verde tocat, piper macinat, ulei, rosii, costita afumata. Se aleg ciuperci mari si carnoase.

Metode/pasi

Se aleg ciuperci mari si carnoase. Se taie coditele, se spala si se scurg de apa, la fel se taie foarte marunt si restul de ciuperci, se adauga patrunjelul, piperul, sarea, putin ulei, se amesteca si se umplu palarioarele de ciuperci. Ciupercile umplute se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se stropesc cu restul de ulei si se introduc in cuptorul bine incins, pâna se rumenesc. Costita afumata se taie in felii care se prajesc putin pe ambele parti. La servire, pe platou se asaza, pe lânga friptura, ciupercile, rosiile si intre ele feliile de costita. Sucul din tava se toarna peste friptura.

Comentat de Bour on June 2, 2009
Pentru ca primul meu comentariu la reteta de GARNITURA DE VARZA LANGA FRIPTURA s-a evaporat,nu stiu cum si nu am avut dreptul sa-l reiau,ma va silita sa-l postez aici...Deci,cum spuneam,la reteta cu pricina nu cred ca pote fi vorba de 200g de faina(1 cana) ci,mult mai probabil,de 20g(2 linguri).